Contact


  Despre firma

S.C. ONY ONY SERV SRL a luat fiinta in anul 2006 prin dizolvarea firmei Camarom`95 srl , pastrand personalul tehnic si dotarile acesteia.

Experienta noastra in domeniul montarii,reglarii si repararii instalatiilor de alimentare cu gpl este de 10 ani fiind printre primii in acest domeniu din tara.Ne putem mandrii cu un numar impresionant de montaje pentru toate tipurile de masini echipate cu toata gama de motoare cu aprindere prin scanteie existente.Dotarea cu cele mai moderne sisteme de diagnosticare si reglare ne permite montarea instalatiilor de alimentare cu GPL. si pe autoturisme echipate cu motoare EURO3 si EURO4.

Succesul nostru il constituie seriozitate promptitudinea si calitatea lucrarilor efectuate aliniindu-ne la toate standardele de calitate cerute.

  Stiati ca ... Alimentarea autoturismelor cu instalatii GPL prezinta o serie de avantaje atat din punct de vedere economic cat si din punct de verede functional, gpl-ul fiind un carburant ecologic fapt care este benefic atat pentru motor cat si pentru mediul inconjurator.

Instalatiile noastre auto de gaz  ( GPL ) sunt produse ale unor firme cu renume International  (BRC, MARINI, TOMASETTO) omologate conform normelor internationale fiind certificate de catre Registrul Auto Roman.

Citeste mai mult

 

 

 

 

 

Copyright © OnyOnyServ